📚 کتابخانه نایاب عرفانی نور 📚


Kanal geosi va tili: Efiopiya, Kxmercha


-﷽-

(کتاب صوتی و PDF تیکه کتاب و اشعار بزرگان)
‌برترین کتابهای ناب عرفانی_خود شناسی=
خدا شناسی_یوگا_معنوی_فلسفه_فیزیک_
متافیزیک_رمان_و...
🟢لطفا پستهای کانال را برای دیگر دوستان ارسال بفرمائید.🙏
@nirvana_noor 👈ادمین

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
Efiopiya, Kxmercha
Statistika
Postlar filtri


🔰هریک از ما نمونه های بسیاری را در همین زندگی روزمره سراغ داریم که بر اساس شناخت و دید خود حرکت و سیر کرده ایم و پس از سالها زندگی متوجه اشتباه خود می شویم و دیگر کار از کار گذشته و عمر و زمان رفته دیگر بازنمی گردد و البته نامش را می گذاریم تجربه!

دیدهُ ما چون بسی علّت در اوست
رو فنا کن دیدِ خود در دیدِ دوست

دیدِ ما را دیدِ او نِعمَ العِوَض
یابی اندر دیدِ او کُلِّ غَرَض

📚دفتر اول
#مثنوی_مولانا ص ۴۴

📚علت: مرض، عیب؛ نعم العوض: بدل خوب و تغییر مبارک؛

@book_noor

🔷️دید و شناخت ما محدود و تنگ و معیوب است. انسان مقهور زرق و برق ها و شکوه ظاهری اشیاء می شود و از رسیدن به لایه های زیرین و مغز امور بازمی ماند. چطور می توان از این محدودیت و عیب خلاصی یافت؟

🔶️ جناب
#مولانا راه حلی ارائه می دهد و آن این است که دید ناقص و معیوب خود را با دیدِ کامل جایگزین کن.
اما چطور چنین چیزی ممکن است؟ آیا براحتی می توان دیدِ خود را تبدیل کنیم؟ مگر ماشین و ربات است که با تغییر سیستم و پروسسور آن بتوان چنین کاری کرد؟

🔷️ تنها در مکتب عرفان و سلوک است که چنین کاری امکان پذیر است. در مکتب عرفان انسان پله پله از نفس عبور می کند و دید و اندیشه خود را اصلاح می کند و به جایی می رسد که معرفت و مشاهده به او ارزانی و عنایت می شود و آن لحظه زیباترین لحظه زندگی ات خواهد بود. آن لحظه ای است که به مقصود و مراد حیات و زندگی رسیده ای و با چشم و دیده حق به جهان می نگری، چه با شکوه و زیبا!


مقاله صوتي "بايد از ديگ دروغ بيرون پريد"
@book_noor


"بايد از ديگ دروغ بيرون پريد"
ما همه با دروغ خود را به جایی میرسانیم. با دروغ رفیقیم. با دروغ دلخوشیم. و با دروغ اینسو و آنسو میرویم. نگاهمان به جهان خود یک دروغ بزرگ است و آن را راست می انگاریم. در خیالاتمان سیر می کنیم و آن را کشف حقایق می نامیم. با چشمها و گوشهای بیمارمان، آنچه را که می بینیم و می شنویم مطابق واقع می پنداریم و بر اساس آنها عمل می کنیم. خود را آن به آن در اختیار تصویرها و تصوّرات ذهنی قرار میدهیم. دروغ اندر دروغ. با این مقدمات نتیجه نیز جز دروغ نخواهد بود. ما با این نوع زندگی لحظه به لحظه در دیگ دروغ بالا و پایین می رویم. با دروغ پخته می شویم و در دروغ قوام می یابیم. وجودمان یک وجود دروغین است اما برایش اصالت ویژه قائلیم. زیرا خود را راست می انگاریم. خنده دارتر اینکه اگر از همه بپرسی که آیا دروغ چیز خوبی است، همه خواهند گفت که نه! با این وجود هیچکدام مان سعی نمی کنیم تا از این دروغ بزرگ، بدر آییم. این است آن خوابِ بزرگ! این است هیپنوتیزم اعظم! هنگامی که در این دیگ دروغ، بالا میرویم اسمش را رشد میگذاریم. آنگاه که پایین می غلطیم اسمش را شکست! حال آنکه نه رشدش، رشد است و نه شکستش، شکست. باید از دیگ دروغ بیرون پرید. باید بیدار شد. ای سالک حق، تا به “کل” نائل نشوی، همه چیز دروغ است. دلت را به چیزی خوش نکن. بخشی از حقیقت، تمام حقیقت نیست. باید تمامی حقیقت را به آغوش کشید. و تمام حقیقت در آغوش کشیده نمی شود مگر آنکه این ذهن بیمار و شرطی شده چون پوستی خشکیده از تو جدا شود. نبود این ذهن، همان نبود من است که بزرگان بسیار از آن سخن گفته اند. ریشه ی دروغ اینجاست. دروغ ساز، نزد خود توست. آن را شجاعانه از خانه ات بیرون بینداز. و بی قضاوت بنگر. “کل” را تقسیم نکن. خوب و بدش نکن. آن را یکجا بنوش. آن صداقت، آن راستیِ اصیل، اینگونه تو را در بر می گیرد. جام تسلیم اینگونه نوشیده می شود. میدانی راستی کجاست؟! “راستی”، به تمامی جایی است که ذهنِ تاریک اندیشِ تو نیست.

مسعود رياعي
@book_noor




کتاب #مارادونا نوشته‌ی گزارشگر و روزنامه‌نگار ورزشی اسپانیایی گیم‌بالاگه، با صدای عادل فردوسی‌پور، کتابی شنیدنی از اسطوره‌ی فراموش‌نشدنی فوتبال است. «خدای فوتبال»، «اعجوبه شورشی»، «شورشی تکرارنشدنی» و «بهترین بازیکن تاریخ فوتبال» تنها چند صفت است که به دیه‌گو آرماندو مارادونا نسبت داده شده است. بی‌شک هیچ‌ بازیکنی در تاریخ فوتبال نمی‌تواند چهره‌ای کاریزماتیک و محبوب چون مارادونا داشته باشد. #کتاب_مارادونا درباره‌ی زندگی واقعی این اسطوره‌ی عجیب‌وغریب است. اسطوره‌ای که از خارج از قاعده بودن، هنجکارشکنی و جنجال‌آفرینی هرگز ابایی نداشت.
فردوسی‌پور چهره‌ی محبوب نسل‌های مختلف، این‌بار سراغ یکی از محبوب‌ترین چهره‌های فوتبالی تاریخ و شاید محبوب‌ترین آن یعنی دیه‌گو آرماندو مارادونا رفته است…

نویسنده:
#گیم_بالاگه
مترجم:
#عادل_فردوسی_پور، #علی_شهروز_ستوده
راوی:
#عادل_فردوسی_پور




کتاب #پی_گیر_اخبار_نباشید نوشته‌ی رولف دوبلی است که با ترجمه‌ی عادل فردوسی‌پور، بهزاد توکلی نیشابور و علی شهروز ستوده و با صدای عادل فردوسی‌پور منتشر شده است. این کتاب در سال ۲۰۱۹ منتشر شد و مانند دیگر آثار دوبلی در ارتباط با مهارت‌های زندگی نوشته شده و نگرشی روان‌شناسانه به رسانه‌های گروهی و منفی‌گرایی دارد.

نویسنده:
#رولف_دوبلی
مترجم:
#علی_شهروز_ستوده، #بهزاد_توکلی_نیشابوری، #عادل_فردوسی_پور
راوی:
#عادل_فردوسی_پور




فوتبال علیه دشمن سایمون کوپر.pdf
9.4Mb
#فوتبال_علیه_دشمن
#سایمون_کوپر
#ترجمه #عادل_فردوسی_پور
@book_noor




کتاب #فوتبال_علیه_دشمن اثر سایمون کوپر اولین بار سال ۱۹۹۴ منتشر شد. این کتاب در همان سال جایزه‌ی برترین کتاب ورزشی سال را از موسسه‌ی ویلیام هیل دریافت کرد.
یکی از اثرگذارترین پدیده‌های جهان که می‌تواند زبان مشترکی میان ملل مختلف باشد فوتبال است. فوتبال همان پدیده‌ای است که دیکتاتورها هم به خاطرش آتش‌بس موقت اعلام می‌کنند، کورسوی امید بچه‌ها در فقیرترین نقاط دنیاست و می‌تواند در یک‌لحظه کاری کند که میلیون‌ها نفر غم‌هایشان را فراموش کنند و کنار هم بایستند. فوتبال یک معجزه است، معجزه‌ای که سایمون کوپر در کتاب فوتبال علیه دشمن ابعاد مختلفی از آن را شکافته است. این کتاب را با صدای عادل فردوسی‌پور بشنوید و لذت ببرید.


نویسنده:
#سایمون_کوپر
مترجم:
#عادل_فردوسی_پور
راوی:
#عادل_فردوسی_پور


🔰در جهان مدرن کنونی، دنیا و زرق و برق آن در چشمان همه ما بزرگ و رنگی و لذتبخش است و شنیدن سخنانی در مذمت آن در این جهان مدرن و پست مدرن، امری ناماُنوس و باورناپذیر است.
در مکتب ادبی و عرفانیِ زبان فارسی که غنی از ادب و معرفت عرفانی و دوری از دنیا و آمادگی برای عقبی است؛ این دسته از مطالب غالباً در همان آرایه های ادبی و ذوقی ملاحظه می شود و بسادگی و با تسامح و ناشنیده از آن ردّ می شویم. یکی از زیباترین و لطیف ترین اشعار فارسی در این موضوع همین ابیات جناب
#مولانا ست:

بَد مَحالی جُست، کاو دنیا بِجُست
نیک حالی جُست، کاو عُقبی بِجُست

مکرها در کسبِ دنیا، بارِد است
مکرها در ترکِ دنیا، وارد است

مکر آن باشد که زندان حُفره کرد
آنکه حُفره بَست آن مکری ست سرد

این جهان زندان و ما زندانیان
حفره کُن زندان و خود را وا رَهان

📚دفتر اول
#مثنوی_مولانا ص ۴۷

📚مَحال: محل ها، چاره، حیله، اندیشه باطل؛ عُقبی: آخرت؛ مکر: چاره، اندیشه(مکر در اینجا بمعنای منفی نیست)؛ بارِد: سرد، بی ثمر، بی نتیجه؛ وارد: نتیجه بخش؛

@book_noor

🔶️راهِ فهم و ادراک و رسیدن و چشیدن مطالب عرفانی، تغییر رویکرد و نگاه انسان است.

🔹️عرفان: تغییر افق و دیدِ انسان است.

🔶️ تا وقتی که انسان در افق نزدیک و پست و پایین به عالم و آدم می نگرد دنیا در نزد او بزرگ است و در دل او عظیم است و سخنان جناب
#مولانا برای او شبیه افسانه ای غیرقابل باور است.
در حالی که همه در راه کسب دنیا شب و روز نمی شناسند و به هر دوز و کلکی دست می زنند تا شهرت و ثروت و جاه و مقامی بدست آورند؛ چنین سخن و اندیشه ای چه جایگاهی دارد؟

🔷️ حتماً برای شما هم اتفاق افتاده که در یک صبح زیبای بهاری به قلّه کوهی صعود کنید و از آن افق به مناظر و چیزها نگاه کنید. از افق و منظر قلّه، همه چیز دنیا کوچک است و دیگر تمایزها و تفاخرها از بین می رود.

🔷️عرفان در واقع و بتمام معنا همین تغییر افق است؛ یعنی بیا بالا و از اینجا نگاه کن!
آنگاه دنیا در قلب و ضمیر و باطنت کوچک می شود تا جایی که عارف سالک در سیر معنوی و باطنی خود به مرحله ای می رسد که دنیا برای او همچون زندانی است غیر قابل تحمل که تنها با یاد حقّ و همنشینی با اولیای الهی راهی بسوی بیرون این زندان باز می کند.

🔻همه تلاش حضرت
#مولانا در #مثنوی_معنوی تغییر "دید" و "افق" معرفت انسان به خود و جهان است. در این باره بیشتر سخن خواهیم گفت.🔺️


دین هر کس به شکل زندگیِ اوست. اگر میخواهی دینت را بشناسی، کافیست نگاهی به زندگی ات بیندازی. از این منظر هیچ بی دینی وجود ندارد. حتی کافر به معنای بی دین نیست، بلکه کسی است که دینش، پوشاندن حقایق است. با این وجود تنها یک دین است که نجات بخش است، یک دین است که صلح و آرامش تقدیم می کند، از اول تاریخ نیز همین یکی بوده است و آن دینی است که ریشه در حقیقت عشق دارد، کاملاً فطری است و به همه ی مخلوقات خداوند به دیده ی رحمت می نگرد. چه رَحمَهً لِلعالَمینَ است. عَلَی الاَسَف این دین در عصر حاضر رهروان واقعی اندکی دارد. بسیار اندک. زیرا انسان امروز، این دین منطبق بر فطرت الهی اش را به فراموشی سپرده و بجای آن، در برداشت های ذهنی اش غرق گشته است. تمام رنجی که جهانِ بیمار امروز نیز می کشد، دور افتادن از همین دین فطری یعنی راه زیبای عشق و تسلیم است.

بر گرفته از کتاب "روح ربانی"
مسعود ریاعی
@book_noor


وقتی در کیمیاگری باطنی گفته می شود که باید "خورشید" و "ماه" در وجودت به وحدت برسند، آن بدین معناست که تو باید از نور خودت بهره مند شوی. باید از نور خودت بر خودت بتابد. باید از نور خودت، حیات و آگاهی بگیری. تو دارای نورِ خویشی. هر نور دیگری برای تو،"آیه" است. نشانه است. حتی نور اساتید، از آنِ تو نیست. ممکن است موقتاً از آنها استفاده کنی، اما موقتی است. سلوک یعنی رسیدن به نور خود. نور اساتید، چون یک تلنگر است و صرفاً ما را به نور خودمان متوجه می کند. اصل "نور" خودِ توست. و این نور در فطرت توست. در سرشت ذاتی توست. وقتی خداوند می فرماید؛ من مردمان را از فطرت الهیِ خود سرشته ام، این بدان معنی است که تو برخوردار از فطرت خداوندی. هر فطرتی که او دارد، تو نیز از همان برخورداری. معنای آیه؛ "فِطرَتَ اللهِ الَّتی فَطَرَ النّاسَ عَلَیها" همین است. یک فطرت در کار است. نه دو و نه چند. ای دوست، نور الهیِ تو در فطرت خودِ تو نهفته است. جای دیگری آن را نمی یابی، اگر هم بیابی آن از آنِ تو نیست. نور خود را دریاب، و آن را آزاد کن، که چون آزادش کنی، ظهورش بخشی، ظلمت وجودی ات را زایل کرده ای ...

درسهایی در باره "مشاهده"
مسعود ریاعی
@book_noor


هنر خوب زندگی کردن.pdf
3.3Mb
📕 هنر خوب زندگی کردن
✍️ آندره موروآ
@book_noor


هنر خوب زندگی کردن.pdf
27.5Mb
کتاب "هنر خوب زیستن" از رولف دوبلی نویسنده کتاب پرفروش "هنر شفاف اندیشیدن"
@book_noor




کتاب #هنر_خوب_زندگی_کردن در سال ۲۰۱۷ منتشر شد. این کتاب درباره‌ی ۵۲ اصل مهم در زندگی صحبت می‌کند. آنچه در این کتاب بیان شده است راه‌هایی جادویی برای شادتر بودن نیست بلکه همه چیز درباره‌ی پذیرش واقعیت و سعی کردن برای داشتن یک زندگی شاد و زیباست. به کمک راه‌های گفته در این کتاب می‌توانید شانس بیشتری برای خوب زندگی کردن داشته باشید.
شاید تابه‌حال به زندگی به شکل یک هنر نگاه نکرده باشید اما این یک واقعیت است. خوب زندگی کردن یک هنر است، آن هم هنری که باید برای آموختنش وقت زیادی بگذارید. رولف دوبلی، نویسنده‌ی کتاب مشهور هنر شفاف اندیشیدن، در دومین کتاب مشهورش درباره‌ی هنر خوب زندگی کردن حرف زده است. این کتاب را با صدای عادل فردوسی‌پور بشنوید و تغییرات را به چشمتان را ببینید.

#کتاب_صوتی_هنر_خوب_زندگی_کردن

نویسنده:
#رولف_دوبلی
مترجم:
#علی_شهروز_ستوده، #بهزاد_توکلی_نیشابوری، #عادل_فردوسی_پور
راوی:
#عادل_فردوسی_پور


دروازه های آگاهی.pdf
7.3Mb
📕 کتاب:

"دروازه‌های رؤیا /رویابینی به روش کاستاندا"

🌞این کتاب را باید خواند؛ نه فقط چون دربارهٔ رؤیاست، بلکه چون از حقیقت پشت رؤیاها می‌گوید.🌞

✨ الهام‌گرفته از آثار کارلوس کاستاندا

✨ تلفیقی از تجربه‌های شمنی، مراقبه و بازبینی درون

✨ فراتر از تکنیک‌ها؛ نقشه‌ای برای آزادسازی انرژی، بازیابی قدرت روح، و شناختی عمیق‌تر از جهان هستی است.

🛜اگر در مسیر آگاهی‌ای، این کتاب برای تو نوشته شده.
@book_noor


آب حَیوان از کجا خواهی تو یافت؟
موجِ دریا را کجا خواهی شکافت؟

موجِ خاکی، وهم و فهم و فکرِ ماست
موجِ آبی، مَحو و سُکر است و فَنا

تا درین سُکری، از آن سُکری تو دور!
تا از این مستی، از آن جامی نُفور!

گفت و گویِ ظاهر آمد چون غبار
مدتی خاموش خو کن، هوش دار!

📚دفتر اول
#مثنوی_مولانا ص ۲۹

@book_noor

📚محو: ناپدید؛ سُکر: مستی؛ فنا: نیست شدن در هستی مطلق؛ آب حیوان: سرچشمه زندگانی و حیات جاوید؛ نُفور: بیزاری

🔶️آب و خاک، خشکی و دریا از کلید واژه های
#مثنوی است. خشکی و خاک نماد حسّ و دنیای مادی و محدود و #دریا که جان از آنجاست و در آن پا می گذارد، نماد عالم معناست که امواج آبی و پاک کننده اش به جان های ما می خورد.

حسّْ خشکی دید کَز خشکی بِزاد
عیسیِ جان پای بر دریا نهاد

سِیْرِ جسمِ خشک، بر خشکی فتاد
سِیْرِ جان پا در دلِ دریا نهاد

چون که عمر اَندر رَهِ خشکی گذشت
گاه کوه و گاه دریا، گاه دشت

🔷️جان آدمی به آن عالم تعلق دارد و عیسی وار و حیات بخش، پای در آن دریا می نهد و وقتی وارد این عالم شد ابتدا خیالات او
#محو می شود و چشمش به واقعیات روشن می شود و از این حال، خوشی و مستی و #سکر می یابد و در نهایت به حقیقة الحقایق رسیده و خود را در #فنا مشاهده می کند.

🔷️انسانی که تمام افکار و خیالاتش در این دنیا خلاصه می شود چطور می تواند به آن دریا و امواج روحبخش برسد. تا موقعی که انسان اسیرِ مال اندوزی و قدرت طلبی و مستِ خیالات و نفسانیات و در خشکی سیر می کند از هر چه که او را به آن
#دریا و عالم معنا بخواند متنفر و بیزار است.
با حرف و سخن و سخن پردازی نمی توان به این مراتب رسید.

🔻نسخه
#مولانا برای همه این است که انسان مدتی #خاموشی و سکوت پیشه کند تا جان بهوش آید.🔺️

مدتی خاموش خو کن، هوش دار!

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.